Sørstrandbilder frå
fotografer og hobbyfotografer i Florø
- klikk på bildene -

Ian Cassells

Vi takker for at fotografer som Ian deler sine foto av Sørstrand med oss. Vifår muligheten til å få vist fram Folkeparken fra sin beste side. Tusen takk!

Barefoto.no
Romjulsbilde av stranda på Sørstrand!
"Beste tur og rekreasjon for meg i nærområdet"

Aktiviteter

Det er full aktivitet utenfor Sørstrand. Her er det Ian Cassells som har fanget et par friske karer som holder på med kiting!

Hobbyfotograf

Jeg er en hobbyfotograf bosatt i Florø som liker å ta bilder i nærområdet,  men også rundt omkring når jeg er på reise. I de siste årene har jeg blitt mer og mer interessert i å fotografere og mer observant på det som jeg har rundt meg i hverdagen. Foto er blitt en lidenskap og spesielt landskapsfotografering.
Bilder av par på broene kan være et stemningsfullt motiv

Nattbilde fra Sørstrand mot Brandsøylandet

Ian Cassells

Sørstrand på fjære sjø

På kveld og natt kan du få flotte farger i rødt og rosa. Kontrastene er store og er et yndet mål for alle med øye for bildetakning.
Måkene har verdens beste tålmodighet, venter de lenge nok vanker det nok sikkert en godbit
Bilder / Fotografer
Når det er fint vær i Florø er det lett å førle på kjærlighet til kysten og nærheten til naturen. Det gjelder å ta frem kameraet og gi andre muligheten til å oppleve de uforglemmelige øyenblikkene. Har du gode bilder av natur eller minneverdige bilder med historie vil vi gjerne vise dem frem for vårt publikum.
Om du kan tenke deg å dele dem med oss kan vi presentere bildene, gjerne med forklarende tekst.

Fuglelivet i Folkeparken

Det er viktig å holde naturen ren og levendes for alle som bruker parken

Fotograf - Partnere

Gavegivere

Sjekk bildene på siden vår og se etter signaturen til Florin og Stefania. Vi takker for gaven i form av tillatelse til å vise frem bildene deres via vår internettside.

Andre fotografer har sine egne signaturer - se etter Florin og Stefania!

Takk til Florin & Stafania for fine bildeopplevelser - Sørstrand Folkepark

Stefania Andrei

Stefania begynte å få øynene opp for foto i 2015. Hun begynte med å ta bilder i naturen men fant raskt ut at portrettbilder var hennes ting! ​Stefania er opptatt av at kundene føler seg vel når de blir tatt bilde av, hun vil få frem de beste sidene ved personene hun fotograferer og at bildene har liv i seg.  Hun fokuserer å kombinere kundens ønske og sin egen kompetanse for å få best mulig resultat. Følelser, setting, belysning, øyeblikk - er mye av det Stefania ser etter når hun står bak kamera.  

LEVENDE FOTOGRAFERI​​NG

STEFANIA

PORTRETT

Når Stefania står bak kameraet for portrettbilder får hun kundene til å føle seg trygge, naturlige og får frem de beste sidene ved hjelp av lyssetting og kommunikasjon med personene. 

For Fotopixel er kvalitet og fornøyde kunder det aller viktigste - og dette er fokus i hvert ledd frem til endelig resultat. 

Nøl ikke med å kontakte oss - vi vil gjerne høre fra deg og sette oss inn i dine tanker og ønsker, og gjennomføre disse sammen med deg. 

Stefania sine bilder er brukt ellers på vår internettside!

Florin Andrei

Resume

Fotograf

Florin Har Siden 2013 Utforsket Foto Og Video Med Voksende Interesse Og Lidenskap. I 2017 Fikk Han Andre Plass I National Geographic Norge Sin Månedlige Fotokonkurranse.

Redigering

Fotopixel har fokus på å sette seg inn i kundens forventninger og ideer om endelig resultat, og vil tilby like god kvalitet og service før og under oppdraget som når jobben er fullført.

Oppdrag

Har Jobbet Med Ulike Bedrifter For Foto Oppdrag Og Reklamefilmer Med Både Drone Og Profesjonelt Kamerautstyr.

Florin Andrei

I årenes løp har Florin fått Bred erfaring som naturfotograf. ​I tillegg til dette er Florin interessert i å utforske andre muligheter innen foto og video.  ​Vi er så heldige at Florin gikk med på å dele sine bilder fra Sørstrand Folkepark med publikum på hjemmesiden www.sorstrand.no

Gavegivere

Sjekk bildene på siden vår og se etter signaturen til Florin og Stefania. Vi takker for gaven i form av tillatelse til å vise frem bildene deres via vår internettside.

Andre fotografer har sine egne signaturer - se etter Florin og Stefania!

Takk til Florin & Stafania for fine bildeopplevelser - Sørstrand Folkepark

facebook.com/fotopixel.no 
www.fotopixel.no

Om Fotopixel
Fotopixel er lidenskapelig opptatt av kvalitet og service. Vi jobber med både privatpersoner og bedrifter - og kan ta alle slags foto/video oppdrag samt redigering. Fotopixel har fokus på å sette seg inn i kundens forventninger og ideer o​m endelig resultat, og vil tilby like god kvalitet og service før og under oppdraget som når jobben er fullført. Vi opererer med det beste utstyret og har nå over 7 års erfaring med fotografi som både hobby og profesjonelt. Om du har spørsmål hører vi gjerne fra deg. Du må gjerne ringe oss for en uforpliktet samtale.

Florin sine bilder er brukt ellers på vår internettside!